Sunday, March 18, 2012

0 SAM BroadCaster 2 [With Serial Key]

Assalamualaikum....
Fuh..
Agak-agak daa lama aku tak posted kat blog nie..
Yang banyak posted just admin-admin jaakk...
Ok..
Disebabkan aku lama tak posted , hari nie aku nak bagi korang 1 software yang sangat digemari 
ramai orang..
Terutamanya para Kaki Blogger...
Fungsi software nie cuma boleh buat radio station untuk korang...
Tapi walaupun dengar nama macam tak best , kalau korang try , mesti syok punya...
Haa , kalau nak Tutorial menggunakan benda nie , Sila Search Youtube Or Google...
Hahahah....
Alahh...
Sabor lah , nanti aku posted lar tutorial nak gunakan benda nie..
Ok...
Nie link download dye kat bawah nie...





0 Comments

Bagaimana Pendapat Anda ?