Friday, December 23, 2011

3 Facebook Orang kena hack oleh Kami


Salam, Selamat pagi Semua. pada hari ini admin membuat jahat kepada meraka yang suka mengugut saya . jadi alang2 dah bergini. kamu kena tgk la apa yang terjadi sama profile. sebyk 11orang sudah menjadi mangsa cyber dari hazard hacker crew
ok di bawah ini ada gambar2 yang kami sudah take (DARIPADA LAPPY)









Okeey laahh itu sahaja pada hari ini kemukianan owner fb ini akan marah! oh ya tidak lupa jgak email2 yang kami sudah hack

wawa_girlz94@yahoo.com
fatrah_96@yahoo.com
nurakma49@yahoo.com
fiza_tshanuar@yahoo.com
azmil_med@yahoo.com
a_til_lia@hotmail.com
beauty_floral@yahoo.com
mashita_albar@yahoo.com
jason1005@ymail.com

ITU DIA!!! Okeehhh laaaaa. Salam semua!


3 Comments

kamen rider said...

kongsi la ilmu same sye

Zarrul said...

Leh tnye something?? Linux skrg ade version baru x???
Sy gune version lame..nak pecah firewall dah xleh....TTY dan SHH pun dah xleh pecah masuk...
lagi satu...korang taw x link hide IP address...
tu jer nak tnyer...harap ade reply...

Email = rulz_slays14@yahoo.com
p/s: =.=" Thanks Guys

HanTuDaRiKuBuR! said...

yea bro? linux mmg tak boleh pecah masuk ke firewall skarang bro.. sbb byk masalah lepas pecah masuk :) so berjaga2 la eaa? ok bro linux skrang blum ade lagi version baru. guna windows or ubuntu baru boleh masuk dgn senang lanang.. ekek :)

Bagaimana Pendapat Anda ?